5 tips til at øge dine chancer for at vælge vindere i NFL Preseason

For det meste er NFL preseason en fjollet sæson. Det er ikke mærkeligt at se 17-årige andokesmacks iført navneskilte i uge 1. Det er en fjollet sæson, men det er ikke grunden til, at de fleste sports spillere undlader at profitere med at satse på NFL preseason.

forudsætning for NFL preseason er at have hold “showboard” 4 insticts før den regulære sæson starter. De mest populære insticts at satse på NFL preseason er “køre bestyrelsen” ordsprog. Dette ordsprog betyder, at når preseason begynder, spillere bør have en grundig liste over preseason optegnelser af alle 32 NFL hold. Eller at du blot kan logge på internettet og slå op preseason optegnelser af alle 32 NFL hold. Dette giver en indlysende fordel for spillere, da de kan slå op, der har gjort usædvanligt godt eller dårligt i løbet af preseason, og hvilke hold de måske ønsker at satse på head-to-head. Ved uge 8, opstår yderligere læsning Need, da der nu er artikler og blogs vedrørende preseason. Disse giver en mere detaljeret analyse af de objektivt vigtige aspekter af NFL preseason.

Norv Turner-showet

Turner brugt en masse tid i denne uge på ESPN’s “Sunday Night Football” udsendelse, hvor han gik over sit kort for hele ugen. De fleste stop på “Sunday Night Football” show er dikteret af NFL regler, men Turner holdt det relativt løs, da det ikke var ønsket eller påkrævet.

Turner sagde, at reglerne generelt favoriserer hjemmeholdet i den første kamp i NFL preseason. Ifølge Turner, er årsagen, at vejen holdet har været på stadion for de foregående tre eller fire kampe, hvilket har en vis effekt. Dette er naturligvis et gæt af oddsmakers, der forsøger at oprette et spil kort til netværket tv-seere.

Turner furthersburges, at UCLA Bruins, efter al sandsynlighed, vil være NFL holdet hepper på i Rose Bowl.

Turner furtherhips, at Atlanta Falcons sandsynligvis vil være NFL holdet hepper på i Super Bowl.

Turner grundlagde denne teori på en undersøgelse, der går 10 år tilbage fra 2000 til 2004. I løbet af denne tid, falcons og New England Patriots var co-favoritter på vejen, med Patriots vinde seks ud af de syv tilgængelige pladser. Men Atlanta fandt itsstreak endte i uge 6, 7 og 8, da Patriots fik arbejdet gjort.

Turner advarer om, at hisspotting metoder forbliver spekulative og kan ændres. Ikke desto mindre, hvis du har en ekstra uge, er spejderen klar til at arbejde.

Du kan satse på… Hvis historien gentager sig, vil Falcons og Patriots mødes i Super Bowl i september 2007. Lige nu er det dog en tre-spil FalconsSweepstakes forsinket.

Du kan satse på… For første gang i 10 år, er folk, der satse på preseason favorit Falcons hepper på Cleveland Browns. Tal om en smallVolumes! Faktisk er Cleveland den eneste NFL hold til at have en preseason rekord under sin nuværende linje!

Skriv kommentar