Halloween Dressing – Leder du efter de bedste kostumer til post delte spil?

Den øverste Halloween kostumer for dette år er allerede afsløret. Alle er på udkig efter den perfekte Halloween kostume. Uanset om du leder efter noget at klæde sig ud som din yndlingsfigur, eller bare for sjov, er der masser af muligheder. Lad os tjekke nogle af de mest fashionable efterårsstykker.

En af de mest populære og mest kendte valg til Halloween kostumer er stjernerne i Finding Nemo. Du vil se kendte ansigter som Albert Brooks, Alexander Gould og Dory fra Ellen DeGeneres. Da disse tegn er fra den nyeste film, ville det være forkert at glemme alt om de klassikere, der inspirerede den. Du kan tjekke nogle af de andre sjove og mindeværdige scener i originalen.

Jack Sparrow er en anden mulighed for den klassiske, mest skræmmende skurk, som vi har set denne Halloween. Hver Halloween outfit bør omfatte Kaptajn Jack Sparrow pirater kaptajn. I år er han klædt ud som en blåhudet kæderygende pirat med en grøn bandanna. Det er svært at tro, at en pirat ikke kan lide at være i stand til at bære en nipsting. Jack Sparrow er det perfekte kostume til denne periode af året. Han vil også være et velkomment syn, hvis du deltager fancy kjole parter.

Fantastic Four’s spektakulære kostume er en af vores foretrukne kostumer. Halloween team af usandsynlige helte vil være front og center. Fans af superhelte blockbuster Fantastic Five bør helt sikkert klæde sig ud som deres foretrukne nye helte. Jason Momoa portrætterer de nye medlemmer af holdet. Deres kostumer er en kombination af klassisk tegneserie og moderne mode stilarter. Deres uniformer er futuristisk udseende og har sorte og grå kampstøvler samt beskyttende kropspanser og jet packs. Fantastic Four vil gøre en stor kostume fest.

Du kan også få et par Halloween outfits som en del af den populære in-store pickup tilbud. Du kan male eller screene printe Hot Wheels driveren. Begge er meget populære og kan bæres med venner, som ikke nødvendigvis behøver at matche resten af festen.

Dette er nogle af de bedste udseender for sæsonen 80’er tema. Der er ingen vej uden om den nye varme trend af lange flydende kjoler til kvinder og høje hestehaler. Den pDT er en stor mulighed for de herrer. Den fås i læder og denim. Uanset kostume du beslutter dig for at bære denne Halloween kan du føle dig sikker på at vide, at du er iført den rigtige outfit.