Hunde adfærdsproblemer – Forståelse din hund

Du kan undgå problemer med din hunds adfærd ved at være opmærksom på disse nøglefaktorer. Begynd at træne så tidligt som muligt. Inden længe vil din hund have et bedre temperament og adfærdsmæssig kontrol.

Hund temperament spiller en væsentlig rolle i fastsættelsen af en hunds personlighed. Hund temperament kan blive påvirket af angst, aggression, besætning værge instinkter samt bytte og familie type. Det er vigtigt at være din egen hund, når du vedtager en. Du vil gerne vurdere din evne til at lede pakken og træne din hund.

Uddannelse af en hund, der dominerer sin ejer er vanskeligere end at træne en hund, der er føjelig eller lydig.

Det første skridt for at undgå hunde adfærdsproblemer er at erkende, at de er der. At forstå udfordringerne er det andet skridt. Du bliver nødt til at være tålmodig og forpligtet til at træne din hund til at stoppe dårlig opførsel. Undervisningsmaterialer vil tage tid og engagement i at træne en velopdragen hund.

Her er en oversigt over de mest almindelige problemer og deres løsninger.

Mild Aggression

Mild aggression er almindelig hos familiehunde. Mild aggression blandt familiehunde kræver ikke omfattende træning. Det er dog vigtigt at søge professionel vejledning, så snart de viser tegn. Det er svært at kontrollere denne type aggression med en simpel kommando.

Dette er, når hunden er uforudsigelig, aggressiv og vedholdende. Disse typer hunde kan kun håndteres af deres ejere. Barske træningsmetoder kan forårsage adfærdsproblemer, der ikke kan ændres og virker mod hensigten.

Når de rettes eller drilles, bør de ikke bide eller lange ud. Selvom det er ret almindeligt med energiske hunde, er dette noget, de fleste ejere ikke ønsker at skulle håndtere. Det kan være nødvendigt at administrere bitter spray til hunden eller forårsage hunden ubehag ved at tage væk en favorit element. Pointen er enkel for din hund at forstå, selvom du måske ikke sætter pris på det. Det er her hundetrænere kan hjælpe.

Mild dominans aggression

Dominans aggression resulterer i en hund udviser sine iboende instinkter af bytte eller status. Det kan ske på grund af nogen eller alle disse betingelser …

En hund, der mener, at den er i kontrol og kan gøre alt, hvad den vil, som om den mener, at den er overlegen i forhold til ethvert andet dyr eller enhver person, kan være aggressiv.

Aggression mod:

Der er ingen mad, godbidder eller legetøj. Mad er den mest almindelige udløser. I dette tilfælde kan du som træner / ejer være den vigtigste. Dette vil give dig mulighed for at etablere dig selv og din hund som den dominerende figur i denne situation.

Alle, der kommer ind i det område, som hunden elsker at beskytte, skal fjernes. Børn, andre hunde, selv postbudet, har alle lov til at komme ind i det område, som hunden beskytter. Den bedste måde at forhindre aggression fra børn er at introducere din hund tidligt til dem, oftest før de er endda småbørn.

Lad ikke børn afbryde eller true med at forstyrre hundens aktiviteter såsom at sove, spise eller lege. Dette er meget almindeligt blandt kvarterets førskolelærere. Hvalpen har tendens til at lære at respektere børn, men det er ikke en garanti for, at problemer vil forsvinde.

En hund, der er aggressiv med voksne, når de flytter ind i et hjem. Når han bliver kontaktet af en aggressiv hund, vil han ofte bide eller lunge. Hvis dette sker, kan du rette ham ved hjælp af modify-sit og down procedurer.

Alle disse aggressive hund adfærd kan stoppes. Hunde kan lære at behandle andre på en lignende måde, men med en blidere tilgang. Du kan træne din hund til at være en god ven, eller du kan lære dem grundlæggende lydighed. Du kan reducere aggressiv adfærd på enhver måde, du vælger.

Skriv kommentar