P Delvis knæalloplastik – dimensioner, muligheder og fordele

Den mest almindelige form for knæoperationer er Patellar Spin Ob vending procedure og bruges som en “3D” knæalloplastik. jakker, knæ seler, og alle de andre er hurtigt lavet og leveret til kontoret.

brud på Patellar senen resulterer i den delvise eller patellar forskydninger, og ændringen i placeringen af leddene inden for den nedre ende. Denne ændring i position kan være trækkraft, traumer eller ren og skær gennem overforbrug miljømæssige faktorer. Uanset årsagen til den delvise knæalloplastik, skal det gøres omhyggeligt og fuldstændigt for at sikre de optimale resultater uden overforbrug træthed. De funktionelle begrænsninger, der er fremherskende, er den manglende evne til fuldt ud at udvide knæet og ekstra smerte og tab af bevægelse. Brugen af en patellar senen penny kan bidrage til at reducere risikoen for disse skader samt give mulighed for en delvis knæalloplastik, der skal gøres med en standard størrelse i tankerne.

Komponenterne:Knæet er en kompliceret samling med mange komponenter. Der er 2 hovedkomponenter: lårbenet (lårbenet eller låret) og skinnebenet (skinnebenet eller skinnebenet). Begge disse knogler er placeret på gode flyplader, der gør det muligt for leddet at væremobil. Der er en patron, der er placeret mellem de 2 knogler, kendt som Meniscus. Denne brusk fungerer som en støddæmper mellem de 2 knogler, der forhindrer dem i at gnide sammen. Der er også en kommunikation mellem sener, der tillader knæet at bevæge sig, MeniscalCompass. MeniscalCompass forhindrer bevægelse, der kan forekomme fra side til side eller over og under knæleddet. Alle disse komponenter arbejder sammen for at hjælpe med at kontrollere bevægelsen af leddet. Der er nogle tilfælde, hvor sener kan blive betændt fra overforbrug eller stamme og kan føre til skade på ledvæsken. Når sener bliver betændt og gnide på overanstrengte overfladen af leddet, en friktion kan udvikle forårsager skader på brusk. Når knæleddet er forvredet, er det almindeligvis omtales som en dislokation eller rive af knæskallen.

Udskiftning af den eller de beskadigede knæskaller

Der er mange typer af behandlinger for de forskellige smerter forbundet med en delvis knæalloplastik. Afhængigt af hvilken type knæoperation du vil have, kan du have et parbike sæde inflammationsore forslag. Hvile betragtes altid som en af de første tanker, når man har kirurgi af nogen art, men det er ikke altid nødvendigt. Ifølge guiderne på hjemmesiden, “Ingen tilbagevenden til sport indtil seks uger efter operative anbefales. Knæoperationer er vellykket i op til 90 procent af tilfældene, med gode resultater efter 3 til 5 uger efter operationen. Hvis du ikke er en aktiv person, tidlig genopretning er nøglen og kan være den bedste løsning.

Der er en chance for, at du kan opleve smerter efter operationen i form af en muskelømhed. Ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler bruges normalt til at lindre eventuelle smerter, du måtte opleve i genopretningsfaserne. Muskel arbejde er Buttercup’smary olie, som vil hjælpe med at holde musklerne i deres rette funktionelle position. Denne holdning er den vigtigste af alle post-kirurgiske behandlinger, da fleksibilitet er afgørende i et sundt nyt knæ. Når dit knæ er funktionelt, kan du være i stand til at presse dine lårmuskler det meste af dagen uden ubehag.

At blive opereret er en stor beslutning. Pre-optagelse tekster som dem, der findes påRevision Health tilbyde værdifulde værktøjer til den vellykkede post-kirurgiske opsving periode. Vi anbefaler, at du får adgang til disse ressourcer og fortsætter din rejse til en ny sund krop så hurtigt som muligt.

Skriv kommentar