Renten på et lån

Satser på lån vil variere afhængigt af den risiko, som långiver. Et hjem ejer med 600-650 kreditpoint kan være berettiget til et lån på 7%, mens en person med mindre end 500 kredit score kan betale næsten 10%. Det er vigtigt at vide, hvilken type kredit du har.

Lånerenten vil stige baseret på, hvor risikabelt låntageren er. Långivere vil ikke tilbyde lån til dig, hvis du er bekymret for misligholdelse af lånet. Hvis de tilbyder et lån, vil de typisk opkræve en høj sats.

Forskellige långivere har forskellige måder at beregne risikoen og lånets rente. Sørg for at shoppe rundt efter vilkår, der passer bedst til dine behov og livsstil. Priserne kan variere blandt långivere samt vilkår og betalingsmuligheder. Mens en 30-årig lån kan koste dig $ 3600, en 10-årig lån til en lavere sats vil spare dig $ 2800. Sammenlign priser, før du accepterer en sats. Hvis pant er tiltrækkende for dig, kan långiver tilbyde incitamenter såsom gratis første og sidste måned. Disse kan undertiden være op til $ 1.000. Mens en lavere sats kan være tiltalende, kan du også overveje incitamenterne, hvis du ønsker at købe en bestemt vare, såsom en bil. Det betaler sig at være kræsen nogle gange.

Det er vigtigt at huske, at renten vil stige i løbet af lånets levetid. Dette er omkostningerne ved ikke at have egenkapital i penge til at investere som aktiemarkedet. Du behøver ikke at acceptere denne sats. Der er andre fordele. Hvis du er mere komfortabel, kan hovedstolen betale ned planer automatisk debitere renter fra din bankkonto hver måned. Tag et kig på din arbejdsplan og find en plan, der giver dig mulighed for at arbejde eksternt i løbet af måneden. Betalingerne vil automatisk blive taget fra din konto.

Det er nemt for folk at blive overvældet, når de har lånt penge. Vær tålmodig og vær opmærksom. Giv dig selv et øjeblik til at slappe af og derefter fokusere på opgaven ved hånden. Du kan holde dine mål realistiske, men stadig være motiveret af at sætte opnåelige mål.

Skriv kommentar