Succes i Pick 3 Spil – med andre short-stacked Numbers

Tallet 3 er den mest sandsynlige talkombination for Pick 3 lotteri spillere, der er lidt mere konservative. Det er ikke sandt. Det er rigtigt, at matchende tre tal har en lavere chance for succes end at matche nogen anden kombination. Det er sværere at vinde i lotteriet, hvis du kun har tre numre. Der er dog andre måder at øge dine chancer for at vinde.

For dem, der er lidenskabelige og dedikeret til dette spil, er Georgia Cash 3 Lottery en anden mulighed. Hot Number Strategi er en anden måde at vinde. Hot Number Strategy giver dig mulighed for at vælge tal, der betragtes som de mest varme. Selvom konceptet kan virke vanskeligt i starten, er det meget effektivt i sidste ende.

Hot Number Strategi: Vælg 3 for at vinde #1

Hot number-strategien fungerer kun, hvis de valgte tal er en del af den vindende kombination. Før du vælger andre cifre, skal du vælge en kombination, der ikke er tegnet før. Du skal vælge en kombination, der er tegnet mindst 50 gange. Du skal vælge en talkombination, der blev tegnet mellem 15 og 20 gange eller mere i din ideelle situation.

Du vælger varme tal for at øge dine odds for at vinde i Pick 3. Du kan identificere, hvilke tal der er mest populære, ved at se på historiske data. Dette er de tal, du bliver nødt til at vælge for at vinde spillet.

Hot Number strategi for at vælge 3 for at vinde #2

Du kan også vinde i lotteriet ved at vælge tal, der ikke er populære eller kolde. De tal, der er mindst populære, er normalt dem mellem 24 og 24, eller dem i deres teenageår eller tyverne. Der er nogle mennesker, der kan lide at spille tallene over 20, under 24 og under 21, men de fleste mennesker holder sig til ovenstående tal.

Denne strategi er for dem, der ønsker at vinde hurtigt og med minimal indsats. Du vil vinde oftere, hvis du vælger de varme tal.

Hot Number strategi for at vælge 3 for at vinde #3

Du kan også gå tilbage til det grundlæggende og vælge det samme antal tal. Du kan vælge noget, men denne metode er meget mere givende.

De mest almindelige valg, du vil modtage fra lotteriagenter, er typerne ’06’, ’11’, ’22’ eller 31′. Dette er en risikabel satsning, da der er mange chancer for at tabe. Selv hvis du er klog nok til at vælge de samme tal, er der en mulighed for, at du vil tabe, fordi procenterne fejlagtigt blev beregnet.

Hvis du vil vinde stort i lotterispil, er det bedst at finde de mest populære tal og holde sig til dem.

Skriv kommentar